Login
NACIONALNA BIBLIOTEKA NA DRUGOM INTERNACIONALNOM SAJMU KNJGA U PODGORICI Print E-mail
Monday, 03 October 2016 13:22
There are no translations available.

Nacionalna biblioteka Crne Gore „Ðurde Crnojević“ učestovaće na Drugom internacionalnom sajmu knjiga Podgorica, koji će se od 5. do 9. oktobra održati u poslovnom objektu Capital Plaza.
Read more...
 
IZLOŽBA NACIONALNE BIBLIOTEKE „DRUŠTVENI ŽIVOT NA CETINJU POČETKOM 20. VIJEKA“ Print E-mail
Tuesday, 27 September 2016 12:36
There are no translations available.

U Nacionalnoj biblioteci Crne Gore „Đurđe Crnojević“, u srijedu, 28. septembra, biće otvorena izložba „Društveni život na Cetinju početkom 20. vijeka“. Izložba je organizovana u okviru obilježavanja manifestacije „Dani evropske baštine“, čiji su inicijatori Savjet Evrope i Evropska komisija, a koja se ove godine održava na temu „Kulturna baština i lokalne zajednice“.
Read more...
 
PETA KONFERENCIJA DIREKTORA NACIONALNIH BIBLIOTEKA JUGOISTOČNE EVROPE Print E-mail
Monday, 26 September 2016 14:05
There are no translations available.

U Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci Bosne i Hercegovine u Sarajevu 22. i 23. septembra 2016. godine održana je Peta  Konferencija direktora nacionalnih biblioteka zemalja Jugoistočne Evrope.
Tema Konferencije bila je: „Uloga menadžmenata nacionalnih biblioteka u kreiranju i razvoju prekogranične kulturne saradnje“.
Read more...
 
PETI SASTANAK DIREKTORA NACIONALNIH BILBIOTEKA ZEMALJA JUGOISTOČNE EVROPE (SEENL 2016) Print E-mail
Thursday, 22 September 2016 09:28
There are no translations available.

U Nacionalnoj i univerzitetskoj bilbioteci Bosne I Hercegovine 22. i 23. septembra direktori nacionalnih biblioteka zemalja iz regiona okupiće se na petom godišnjem sastanku, SEENL 2016.
Tema sastanka je “Uloga menadžmenta nacionalne biblioteke u međukulturnoj saradnji”, a  aktivnosti Nacionalne bilbioteke Crne Gore u ovom domenu predstaviće direktorica NBCG.
 
Ljetnja škola u Jutarnjem programu TVCG Print E-mail
Tuesday, 12 July 2016 13:22
There are no translations available.

Cetinjske srednjoskolke koje su učestvovale u Ljetnjoj školi Nacionalne biblioteke, Marija Vojvodić i Anja Pejović, zajedno sa koautorkama ovog projekta, Vesnom Kovačević i Gordanom Ljubanović, bile su gošće Jutarnjeg programa Televizije Crne Gore. Tokom razgovora emitovan je i film o školi.
Read more...
 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 1 of 74