Login
Ambasador Austrije Martin Pamer u oproštajnoj posjeti NBCG Štampa El. pošta
petak, 27 septembar 2013 13:25
Direktorka Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević“ Jelena Đurović primila je 17. septembra u oproštajnu posjetu ambasadora Austrije u Crnoj Gori, NJ.E. Martina Pamera.

Opširnije...
 
MIHAILO JOVIĆEVIĆ POKLONIO SLIKU NACIONALNOJ BIBLIOTECI Štampa El. pošta
petak, 13 septembar 2013 10:43


Poznati crnogorski slikar Mihailo Jovićević poklonio je svoju sliku KA VESELOM CARSTVU POEZIJE Nacionalnoj biblioteci Crne Gore „Đurđe Crnojević“. Riječ je o slici rađenoj u tehnici ulje na platnu, dimenzija 70x60cm, koju je autor naslikao 1998. godine.
Opširnije...
 
STRUČNI TIM NBCG U POSJETI CCL-u Štampa El. pošta
četvrtak, 12 septembar 2013 13:09
Stručni tim Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević“, na čelu sa direktorkom Jelenom Đurović, posjetio je Centar za konzervaciju knjiga (CCL - Centre de Conseravtion du Livre) u Arlesu u Francuskoj, gdje su učestvovali na sastanku Upravnog odbora projekta MANUBALK i prisustvovali seminarima i radionicama o konzervaciji, restauraciji i digitalizaciji od 2. do 6. septembra.
Opširnije...
 
NBCG „ĐURĐE CRNOJEVIĆ“ MANUBALK Štampa El. pošta
četvrtak, 05 septembar 2013 12:11
Nacionalna biblioteka Crne Gore „Đurđe Crnojević“ učestvovaće na seminarima o konzervaciji, restauraciji i digitalizaciji, koje od 2. do 6. septembra organizuje Centar za konzervaciju knjige (Centre de Conseravtion du Livre) u Arlesu u Francuskoj u sklopu međunarodnog projekta MANUBALK. Pored toga, na sastanku Upravnog odbora MANUBALK ispred NBCG „Đurđe Crnojević“ učestvovaće direktorka Jelena Đurović, rukovodilac Odjeljenja za razvoj bibliotečke djelatnosti Vjenceslava Ševaljević i koordinator digitalizacije Zorica Sjekloća.
Opširnije...
 
IZLOŽBA SLIKA CETINJSKE LIKOVNE KOLONIJE U NBCG Štampa El. pošta
ponedeljak, 26 avgust 2013 12:37


Izložba slika sa Druge Cetinjske likovne kolonije otvorena je u petak, 23. avgusta u Svečanoj sali Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević“. Izložbu je otvorio princ Nikola Petrović.
Opširnije...
 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL