Login
POSJETA UNIVERZITETSKIH PROFESORA U OKVIRU TEMPUS PROJEKTA Štampa El. pošta
petak, 05 jul 2013 13:09
U okviru realizacije TEMPUS projekta pod nazivom Razvoj informacijske pismenosti za cjeloživotno učenje i ekonomiju znanja u zemljama Zapadnog Balkana, Nacionalnu biblioteku Crne Gore „Đurđe Crnojević“ posjetilo je 3. jula dvanaest istaknutih profesora sa univerziteta iz Irske, Engleske, Grčke i Rumunije, kao i predstavnici Univerziteta Crne Gore, na kojem su ranije održana predavanja o TEMPUS projektu.
Opširnije...
 
OTVOREN FRANCUSKI UGAO Štampa El. pošta
ponedeljak, 24 jun 2013 14:10
U zgradi bivšeg francuskog poslanstva Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević“ 21. juna otvoren je Francuski ugao „Frederik Rosif“. Taj kulturno – edukativni centar otvorili su princ Nikola II Petrović Njegoš, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i direktorka NBCG „Đurđe Crnojević“ Jelena Đurović, koji su tim povodom i potpisali Memorandum o saradnji kojim je definisano funkcionisanje Francuskog ugla.
Opširnije...
 
KONCERT MILICE, IVANKE I LAZARA MUHADINOVIĆA Štampa El. pošta
ponedeljak, 17 jun 2013 22:06
Solistički koncert Milice (harmonika), Ivanke i Lazara (falauta) Muhadinovića održan je 14. juna u Nacionalnoj biblioteci „Đurđe Crnojević“.
Opširnije...
 
ODRŽAN OKRUGLI STO O NABAVCI BIBLIOTEČKE GRAĐE Štampa El. pošta
ponedeljak, 10 jun 2013 20:48
Udruženje bibliotekara Crne Gore i Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“ organizovali su 7. juna u Podgorici okrugli sto na temu „Nabavka knjiga i ostale bibliotečke građe u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama“.
Opširnije...
 
DIREKTORKI NBCG JELENI ĐUROVIĆ NAGRADA „CARAVAGGIO“ Štampa El. pošta
srijeda, 05 jun 2013 09:49
Direktorka Nacionalne biblioteke Crne Gore „Đurđe Crnojević“ Jelena Đurović primila je Nagradu „Caravaggio“, koju Ambasada Republike Italije u Crnoj Gori dodjeljuje crnogorskim ličnostima kao javno priznanje za doprinos u radu u okviru svojih profesija.
Opširnije...
 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL